Restauratér nemohl najít lidi, zavedl nový model: Sněz, co můžeš, máš na to 60 minut

Iva Špačková Iva Špačková
Aktualizováno 31. 12. 2018 18:30
Petr Neumann je vyučený kuchař. Po škole získával tři roky praxi a před jedenácti lety začal sám podnikat. V Liberci provozoval několik let klasickou restauraci, letos však byl donucen její fungování změnit. Zavedl neomezenou konzumaci po dobu jedné hodiny. Podívejte se, jak mu jeho podnikatelský experiment dopadl.
Foto: Iva Špačková

Krušné začátky

Petr spustil nový model letos v červnu a po pár dnech si myslel, že ho bude muset opustit. "První tři dny - to byla katastrofa! Nestíhali jsme doplňovat jídlo. Všichni lidi měli velké oči a talíře měli úplně narvané. Šest plechů zákusků bylo za dvě hodiny pryč a se ženou jsme si říkali, že pokud to takto bude pokračovat, budeme se muset vrátit k původnímu modelu," říká restauratér.

 

Právě se děje

Další zprávy