LED televize přináší kino až domů

Ingrid Špátová
19. 11. 2011 16:08
LED televizory s 3D technologií umí vtáhnout do děje
Foto: Žena

S novými LED televizory lze prožít děj filmu skutečně naplno. A čím je úhlopříčka televize širší, tím silnější je zážitek.

Mezi špičky patří LED televizory Samsung. Televize 3D LED SMART TV z řady 8 s úhlopříčkou 140 centimetrů okouzlí nejen stylem a designem One Design. Špičková kvalita technologie 3D nabízí nadstandardní prožitek děje či hudby. Díky integrované službě Smart Hub se lze stát součástí televize a procházet na televizoru web, prohlížet fotografie či aktivně sdílet data například i s telefonem. Zároveň obsahuje řadu aplikací Samsung Apps vytvořených speciálně pro váš televizor. LED televizi Samsung UE55D8000YS lze pořídit za doporučenou cenu 74 990 korun.

Značka Philips představuje 3D televizor v kino-formátu Cinema 21:9 Gold s rozlišením Full HD a Easy 3D technologií. Technologie Ambilight, inteligentní promítání světelného pozadí na televizor, nabízí intenzivní hru světla a stínu. Amblilight se také dokáže přizpůsobit barvě stěny na pozadí. Díky službě Net TV a funkci vícenásobného zobrazení lze sledovat online informace, služby a zábavu například během nudných reklam. Televizor stojí 49 990 korun. Cinema 21:9 Platinum přináší, stejně jako výše zmíněná verze, možnost převádět 2D na obraz 3D. S úhlopříčkou 147 centimetrů přináší kino do obývacího pokoje..

 

Právě se děje

Další zprávy