Jaké vánoční doplňky seženete nejen v hobby marketech?

Andrea Berniová
10. 12. 2012 11:05
Prodejny nábytku i hobby markety nabízejí spoustu předmětů s vánoční tematikou, určitě si vyberete
V obchodech seženete i vánoční věnec na dveře
V obchodech seženete i vánoční věnec na dveře | Foto: Isifa/Thinkstock

Už jste po domě či bytě rozmístili vánoční výzdobu? Přemýšlíte, čím vánoční atmosféru interiéru ještě doplnit? Není to těžké. Zastavte se v hobby marketu nebo v prodejně nábytku, tam si z velkého množství dekorací a jiných vánočních nezbytností určitě vyberete. Předměty s vánoční tematikou často seženete i v supermarketech, i když možná ne v takovém množství.

Hobby markety nabízejí dekorace i vánoční papír

Co tedy najdete v hobby marketech? Především nepřeberné množství různých vánočních dekorací, a to jak hotových, tak také pomůcek či doplňků k jejich vyrobení. Chcete si sami vytvořit vánoční věnec na dveře? Seženete tu korpus, lepicí pistoli, ale i pár svazků jehličí či vázací drát. U drátu pozor na jeho tvrdost - neměl by se ohýbat příliš snadno, jinak možná budete mít problém s jeho zapícháváním třeba do slaměného korpusu.

Co se týče již hotových dekorací, čeká na vás v hobby marketech většinou opravdu bohatý výběr - od nápadných třpytivých dekorací až po ty střízlivější, v přírodních barvách. Nezapomeňte na vánoční osvětlení. Koupíte tu ale třeba i vánoční papír a můžete vybírat z mnoha druhů různých stuh.

Nezapomeňte na vánoční ubrousky

Prodejny nábytku nabídnou také různé již hotové dekorace, ale třeba také vánoční ubrousky, které se budou na vaší štědrovečerní tabuli jistě dobře vyjímat. Můžete do nich navíc dětem třeba poslední týden před Vánoci balit svačiny. Pokaždé si vzpomenou, že Vánoce už jsou za dveřmi.

Koupíte tady třeba i vánoční ubrus, svíčky a jiné doplňky s vánočními motivy či dárkové krabičky. V neposlední řadě seženete v prodejnách nábytku (ale i v hobby marketech) ozdoby na vánoční stromek. Můžete vybírat z mnoha druhů, tvarů a barev.

 

Právě se děje

Další zprávy