Seat zlevňuje Toledo, třetí generace jde s cenou dolů

Tomáš Rybecký
26. 6. 2013 14:29
Všechny verze Seatu Toledo mají nyní výrazně nižší ceny
Foto: Seat

Seat výrazně snížil ceny různých verzí modelu Toledo. Třetí generace jednoho z nejúspěšnějších modelů značky, která se jako první model značky Seat vyrábí v ČR, začíná na 269 900 Kč.

Sportovně laděný sedan je nyní k dostání za ceny od 269 900 Kč v případě základní verze Basis s motorem 1.2 o výkonu 75 k. Modely Toledo Reference slevily o 12 000 Kč a začínají na částce 322 900 Kč u Toleda Reference 1.2 TSI (85 k). Nejvyšší výbavová linie Style začínající motorizací 1.2 TSI (105 k) je nyní o 31 000 Kč výhodnější (od 363 900 Kč).

Akční pakety zůstávají

Toledo si zachová i výhodné výbavové pakety na přání. K základní výbavě verze Basis, zahrnující například systém ESP a šest airbagů, tak lze získat klimatizaci a rádio včetně vstupu AUX-in a 4 reproduktorů. Akční paket pro Toledo Reference obsahuje 16" kola z lehké slitiny, balíček Komfort (tempomat, přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel), rádio SEAT Sound systém 2.1 (vstupy AUX-in/USB, ovládání na volantu, 6 reproduktorů, handsfree Bluetooth s hlasovým ovládáním), palubní počítač High, balíček Schránky (přední a zadní loketní opěrka, fixační síť, háčky a přihrádky v zavazadlovém prostoru), zadní kotoučové brzdy a tmavá okna od B sloupku.

Akční paket Style nabízí za 9200 Kč zadní parkovací senzory, kontrolu tlaku v pneumatikách, asistent rozjezdu do kopce, zadní kotoučové brzdy, tmavá okna od B sloupku, stěrač zadního okna, navigaci SEAT Media systém 2.2 s dotykovým displejem a hlasovým ovládáním, digitální příjem rádia, handsfree Bluetooth, 6 reproduktorů, vstup USB a paket Winter s vyhřívanými předními sedadly a vyhřívanými tryskami ostřikovačů.

Další úsporu pro zákazníky zajišťuje financování SEAT Finance, úvěr SEAT Toledo 5* či možnost samostatného prodloužení záruky výrobce.

 

Právě se děje

Další zprávy