S Ferrari na Azurovém pobřeží. Duchovní nástupce Dina vám pocuchá vlasy

Eva Srpová Eva Srpová
21. 7. 2023 5:42
Projeli jsme se ve Ferrari 296 GTS po silničkách v jednom z nejkrásnějších koutů Francie. Na akci, která je určená pouze dámám, jež vlastní Ferrari.
Autoreport: Ferrari 296 GTS na Azurovém pobřeží | Video: Aktuálně.cz, Eva Srpová

Že jste ještě neslyšeli o akci Ferrari Women´s Tour Edition? Možná proto, že jde o hodně komorní událost, která se konala teprve podruhé a vstup na ni mají pouze ženy, které vlastní Ferrari. 

Maranellská automobilka ji zorganizovala poprvé loni, a to na popud samotných řidiček. Ukazuje, že svět aut se mění a že žen, které milují rychlá kola, vůni benzinu a šlapání na plyn, rozhodně neubývá. Ve Ferrari navíc přiznávají, že se jim prodeje aut ženám každoročně zvedají.

Redakce se přidala k deseti autům a jejich řidičkám, které se společně vydaly podél Azurového pobřeží a na silnice nad mořem. Jaký je v této skupince nejoblíbenější model? Zřejmě Portofino. Dále tu je California, 458 Spider, SF90 Stradale, 488 Pista. A nechybí pár 296 GTB či otevřená verze GTS ani zbrusu nová Roma. Obě si ostatně můžeme vyzkoušet. Více čtěte v článku, který vyšel v lifestylovém magazínu PročNe, jenž je součástí Hospodářských novin.

 

Právě se děje

Další zprávy