Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Povinné ručení vám může nabídnout víc

Komerční sdělení
5. 11. 2012 13:52
Vaše povinné ručení vám může pomoci i v případě poničení vozu přírodními živly.

 

Vaše povinné ručení vám může pomoci i v případě poničení vozu přírodními živly.

Jaké povinné ručení?

Paní Marie má ráda věci pod kontrolou a v životě nechce nic ponechat náhodě. Když si na jaře kupovala zánovní auto, dlouho přemýšlela, které povinné ručení si uzavřít. Po nepříjemné zkušenosti letošního léta se utvrdila, že tehdy vybrala správně.

„Jednoho dne na začátku srpna mě probudila šílená bouřka. Jeden blesk stíhal druhý a stromy na protějším kopci se ohýbaly až k zemi. Rychle jsem pozavírala všechna okna, a jelikož bylo brzy po všem, vrátila jsem se do postele. Ráno mě ale čekalo nemilé překvapení - moje auto z nočního běsnění nevyvázlo bez následků. Kapotu na několika místech poničily kroupy a popadané větve kaštanu, který nám roste na zahradě."

Ochrana před přírodními živly

„Po chvílích bezmoci a vzteku jsem začala přemýšlet, co budu dělat. Vzpomněla jsem si, že v rámci 1. Povinného ručení Bez povinností od České pojišťovny bych měla být chráněna i v situaci, kdy je auto poničeno řáděním živlů. Zavolala jsem proto hned do pojišťovny, kde mi se vším ochotně poradili.

Přiznám se, že když jsem si pojištění zřizovala, nedovedla jsem si představit, že tohoto bonusu tak brzo využiju."

Všem, kdo mají rádi jistotu, paní Marie doporučuje, aby využili nabídky České pojišťovny. Ta k povinnému ručení nabízí kromě ochrany před živly také úhradu škody na vozidle způsobenou střetem se zvěří či krytí rizika v případě odcizení vozidla.

 

Právě se děje

Další zprávy