Olympijský vítěz David Svoboda si splnil dětský sen

Tomáš Rybecký
24. 10. 2012 8:14
Zlatý medailista v moderním pětiboji David Svoboda si splnil dětský sen v podobě vozu BMW
Foto: BMW

Olympijský vítěz z Londýna 2012 v moderním pětiboji vždy toužil vyhrát na olympiádě.  To však nebylo jeho jediným snem. Již od svých prvních najetých kilometrů s bratrovým BMW David Svoboda toužil po voze této značky.

Během slavnostního otevření nového autorizovaného dealera BMW v Praze 9 si David Svoboda splnil svůj automobilový sen. Z rukou generálního ředitele BMW Group Česká republika Josefa Reitera si převzal model BMW X3 xDrive 30d.

„Posledních několik dní jsem skoro ani nespal jak jsem se těšil. X3 vypadá skvěle, je pohodlný a má silný motor. Cesty na tréninky i jinam budou pro mě radostí," komentoval převzetí Svoboda.

Ani Josef Reiter neskrýval radost. „Jsem potěšen skutečností, že si David Svoboda vybral naší značku. Vozy, které nabízíme našim zákazníkům, jsou vybaveny nejen mnoha nadčasovými technologiemi, které usnadňují a zpříjemňují jízdu, ale jsou také vyráběny ve špičkové kvalitě a vynikající výkony našich motorů stejně jako nízké spotřeby jsou dnes více než známé.  A jak je nyní vidět, naše vozy jsou i snem olympijských vítězů."

 

Právě se děje

Další zprávy