Nový přehled nejlevnějších SUV v Česku. Ušetříte více než dříve, ne na úkor komfortu

Jan Matoušek Jan Matoušek
3. 4. 2024 6:02
Dražší, ale pořád levný. Dacia na konci března představila český ceník třetího Dusteru, a přestože základní cenovka vzrostla, pořád se jí daří držet přiměřeně nízko. Jak moc vlastně je (nebo není) novinka levná, ukazuje dobře následující přehled nejlevnějších SUV na českém trhu. Pod hranici 400 tisíc korun se přitom vejdou jen dva modely.
Foto: Peugeot

Peugeot 2008 - 465 000 Kč

Jak se hned několikrát můžete přesvědčit v přehledu nejdostupnějších SUV v Česku, minimálně některá auta meziročně zlevňují. Tu o kousek, jinde o pořádný kus. Příkladem může být i Peugeot 2008, který desítku nejlevnějších otevírá. S přeplňovanou tříválcovou dvanáctistovkou o výkonu 74 kW a manuálním šestikvaltem startuje na 465 tisících korunách, což je v rámci akční slevy o pět tisíc méně než loni ke konci prázdnin, kdy jsme podobný přehled dělali naposledy.

SUV je ve výbavě Active, která zahrnuje mimo jiné automatickou klimatizaci, rádio s desetipalcovou obrazovkou, nouzové brzdění, pomocníka pro jízdu v pruhu, zadní parkovací senzory nebo přední a zadní diodová světla.

 

Právě se děje

Další zprávy