Modernizované BMW X1 už i v Evropě

Tomáš Rybecký
14. 5. 2012 13:24
Úspěšný model BMW X1 se dočkal faceliftu.
Foto: BMW

Úspěšný model BMW X1, kterého se po celém světě prodalo více než 275 000 vozů, se dočkal faceliftu. Změny designu posilují charakter vozu spojujícího městskou eleganci a robustní výraz, což je pro modely BMW řady X typické.

Nové jsou například xenonové světlomety s LED světelnými kroužky a doplňkovými pruhy v horní části, nově pojatá mlhová světla, boční blikače nebo nové barvy karoserie a design litých kol. Nově navržený středový panel je více orientovaný na řidiče. Použití kvalitnějších materiálů vozu dodává prémiovější charakter.

Na přání je připraven i nový sportovní volant čalouněný kůží. Poprvé je model BMW řady X nabízen se speciálními designovými pakety zvyšujícími individualitu BMW xLine, BMW Sport Line nebo M sportovní paket. Nabídka pohonných jednotek se rozrostla o motory využívající technologii BMW TwinPower Turbo.

Prostorný a variabilní interiér se zavazadlovým prostorem o objemu 420 l (po sklopení opěradel 1350 l) a velkým množstvím schránek a odkládacích prostorů dělá z X1 praktický vůz nejen do města. Standardní výbava zahrnuje klimatizaci, elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, mlhové světlomety, palubní počítač, audiosystém s přehrávačem CD, připojením AUX-IN a pěti reproduktory.

--------------------------------------------------------------------------------

Vyberte si BMW, které vám bude vyhovovat.

 

Právě se děje

Další zprávy