Citigo a Tiësto roztančí Prahu

Tomáš Rybecký
19. 7. 2012 12:40
Exkluzivní vystoupení se koná 20. července v pražském klubu SaSaZu
Foto: Aktuálně.cz

Světově proslulý DJ a producent Tiësto vystoupí v pražském SaSaZu ve společnosti „DJ Car" - upravené Škody Citigo. Tiësto je oficiální tváří reklamní kampaně Škody Citigo, která má již za sebou úspěšný start na českém trhu. Spolupráce společnosti Škoda Auto s hudební hvězdou trvá již více než rok, Tiësto již například vystoupil na světové konferenci prodejců značky.

DJ Car

Fanoušci značky Škoda a Tiësta se mohou těšit na jedinečný večer. Od 21 hodin do půlnoci budou 20. července v klubu SaSaZu v Praze hrát světově proslulí diskžokejové jako například DJ LUCCA (Sound Of Acapulco). Od půlnoci pak pódium na dvě hodiny ovládne Tiësto. Mimořádná není jen účast slavných diskžokejů. Hudebníci totiž vystoupí ve speciálním vozidle „DJ Car" postaveném na bázi modelu Škoda Citigo.

„Tento večer je další skvělou akcí v rámci naší spolupráce s Tiëstem," říká Petr Pečenka, ředitel Škoda Auto Česká republika. „S naším mini modelem Citigo oslovujeme právě mladé lidí, kteří hudbou Tiësta žijí. Právě tyto lidi lze dnes nejlépe oslovit prostřednictvím sociálních sítí a neobvyklých akcí. Těší nás, že jsme díky naší spolupráci umožnili konání této jedinečné akce. Citigo je vůz mladý, svěží a má ,human touch' - a naše komunikační kampaň právě tyto charakteristické rysy úspěšně zdůrazňuje," říká Pečenka. Od konce roku 2011 prodává česká automobilka model Citigo na domácím trhu s dosavadním skóre 1000 prodaných vozů.

Hudebně založený

Klubový večer v Praze není prvním atraktivním vystoupením nového modelu Citigo. Už při výstavní premiéře na ženevském autosalonu před několika měsíci vůz provázel hudební „countdown". Zatímco automobil vyjížděl na pódium s mottem ,Meet Citigo', představil Tiësto videoklip „What Can We Do (A Deeper Love)", produkovaný speciálně pro Citigo. Videoklip ke skladbě je exkluzivně ke zhlédnutí na facebookové stránce společnosti Škoda.

 

Právě se děje

Další zprávy