Hokejoví 'tvrďáci' a jejich auta. Překvapí, čím někteří extraligoví bojovníci jezdí

Eva Srpová Eva Srpová
6. 6. 2023 5:48
Jací jsou nejdrsnější obránci v extralize řidiči? Mají rádi silné extrovertní stroje, nebo se "vybijí" na ledě a za volantem jsou beránci? Oslovili jsme osm hokejistů, kteří jsou podle hodnocení Radegast indexu nejtvrdšími bojovníky v extralize, aby se pochlubili, jakými auty jezdí, co bylo jejich prvním vozem nebo po jakém stroji pořád touží. Odpovědi často překvapí.
Foto: Rhett Holland

Rhet Holland & Tesla Model 3

Rhett je jedním z mála extraligových hokejistů, který fandí elektromobilům a nadšeně poslal i fotku svého vozu. "Teď jezdím dva roky starou Teslou Model 3. Jsem fanoušek do technologií, užívám si autonomního řízení a dalších vychytávek, které můj vůz má. A hlavně mě baví, že můžu auto nabíjet, když ho zrovna nepotřebuju, nemusím stavět na pumpách," popisuje. 

"Vždycky jsem ale měl rád i velké americké pick-upy, takže doufám, že si jednou pořídím Teslu Cybertruck. Musím se přiznat, že Elona Muska obdivuji. Na Tesle si užívám to fantastické zrychlení, kterému se běžné auto se spalovacím motorem nevyrovná," popisuje, proč má rád bateriové vozy.

 

Právě se děje

Další zprávy