Unikátní Range Rover Evoque vznikl v Rumunsku

Tomáš Rybecký
30. 11. 2012 12:22
Range Rover vytvořil ve spolupráci s rumunským magazínem Caesar limitovanou sérii Evoque
Foto: Range Rover

Rumunský magazín Caesar, orientovaný na luxusní zboží, již na trh uvedl například tři limitované série luxusních švýcarských hodinek. Nyní přidal speciální limitovanou edici Range Roveru Evoque. S pouhými devíti kusy se jedná o nejexkluzivnější limitovanou sérii této značky vůbec.

Range Rover Evoque Caesar Limited Edition byl představen v bukurešťské prodejně oficiálního dovozce automobily Jaguar Land Rover v Rumunsku, společnosti Premium Car, patřící do skupiny Tiriac Auto, tenisové legendy Iona Tiriaca. Range Rover Evoque Caesar Limited Edition začíná na ceně 75 tisíc eur.

Jedná se teprve o druhou limitovanou edici modelu Evoque po spolupráci s britskou celebritou Victorií Beckhamovou. Její limitovaná série čítala 200 kusů a každý přišel na 130 000 eur. Po spolupráci s módním magazínem Vogue je Evoque Caesar rovněž teprve druhým mediálním partnerstvím značky Range Rover.

Rudo-černý Caesar

Ve spolupráci mezi designéry Range Roveru a týmem Caesar byl zvolen speciální lak Barolo Black, který je černý, ale ve slunečním světle se mění v tmavě červený. Celokožený interiér kombinuje obdobné tmavě červené barvy s bílou a hliníkovými doplňky. Opěrky hlavy jsou ozdobeny vyraženými písmeny AE, symbolizujícími logo Caesar. K tomu se připojuje plaketa s číslem každého kusu umístěná diskrétně na pravé straně přístrojové desky a na zadní straně v dolní části dveří zavazadlového prostoru je logo Caesar.

 

Právě se děje

Další zprávy