Nejlepší rodinné auto, co nestojí majlant. Toto jsou nejlevnější kombi v Česku

Jan Matoušek Jan Matoušek
5. 10. 2021 6:02
Jakkoliv to může vypadat, že rodinná auta spadají výlučně do kategorie SUV, opak je pravdou. Stále je v nabídce několik MPV a také praktických kombi. Ta se mohou často jevit právě jako ideální rodinný dopravní prostředek, protože nabízejí velký zavazadlový prostor, dostatek místa na zadních sedadlech a velikost "normálního" vozu. Podívejte se, která kombi jsou v Česku nejlevnější.
Foto: Ford

Ford Focus Kombi - od 449 900 Kč

Ford momentálně nabízí Focus s karoserií kombi za stejnou cenu jako hatchback. Pokud jste četli pozorně nedávný přehled nejlevnějších kompaktů, který Aktuálně.cz zpracovalo, pak asi víte, že kombík s modrým oválem stojí od akčních 449 900 korun. A to s litrovým tříválcem EcoBoost o výkonu 92 kW a manuální šestistupňovou převodovkou.

Výbava Trend Edition obsahuje mimo jiné nouzové brzdění, udržování jízdního pruhu, manuální klimatizaci, navigaci a rádio s osmipalcovou obrazovkou, přední i zadní parkovací senzory, couvací kameru, potkávací diodová světla, střešní ližiny nebo 16palcová litá kola. Je to tedy jeden z nejlépe vybavených modelů tohoto přehledu.

Dodejme, že praktičtější Focus pojme 635 až 1653 litrů zavazadel a má rozvor náprav o délce 2700 mm.

 

Právě se děje

Další zprávy