reklama
svíčková
5:44
Američané sem chodí na svíčkovou. Jídlo je nejlepší propagace Česka, říká restauratér
"Česká kuchyně tady lidem chutná. Propagace se dělá nejlépe přes žaludek," míní šéf restaurace v New Yorku, rodilý Američan s českými kořeny.
Místo Kofoly levnější limonáda: Čtvrtina kontrolovaných restaurací loni klamala hosty
Většinou šlo o falešné tvrzení o potravinách, mezi nejčastější případy problematických potravin patří sýr, smetana a šunka.
Továrna na svíčkové. Vyrobí jich 50 tisíc a díky tajné metodě vydrží tři roky
Prohlédnout si
20 fotografií
Nová tvář kantýn. Vede řízek, nově vám vyčistí i kabát
Češi se při obědech stále drží klasiky. Nejraději jedí smažený řízek a svíčkovou
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama