reklama
 
 

Foto: Továrna na svíčkové. Vyrobí jich 50 tisíc a díky tajné metodě vydrží tři roky

Aktualizováno 19. 1. 2019 9:46
Svíčková v sáčku bez konzervantů, kterou můžete skladovat v pokojové teplotě minimálně tři roky, pak otevřít, ohřát a sníst. Takovou vyrábí rodinná firma Expres Menu z Trutnova, která právě finišuje s dostavbou nové výrobní haly. "Ve stávajícím provozu jsme zvládli dva tisíce jídel denně, nově bychom chtěli řádově pět tisíc," plánuje ředitel Petr Sogel. Při té příležitosti plánují s firmou prorazit i v zahraničí, včetně Ameriky. Sebedůvěra jim nechybí, ostatně svůj postup mají celosvětově patentovaný. Podívejte se, jak se jejich balená jídla vyrábí.

autor: Jakub Plíhal | 16. 1. 2019 7:03

    Pokračujte dál

    Hlavní zprávy

    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama