Ekonomika
7. 12. 2015 17:44
Státní zemědělská a potravinářská inspekce uzavřela během uplynulých deseti týdnů dalších čtyřicet provozoven. Typickými důvody byly rozsáhlé a dlouhodobé zanedbání úklidu, výskyt škůdců, hromadění odpadu, absence přístupu k teplé vodě a další prohřešky, které přímo ohrožují zdraví spotřebitele. Projděte si jejich abecední přehled.
Zámecká restaurace, Dolní Rožínka
Zámecká restaurace (kontrolovaná osoba: Tomáš Hille), Dolní Rožínka 23, 592 51 Dolní Rožínka
Prostory v kuchyni kolem zapojení spotřebičů i za spotřebiči samotnými vykazovaly známky zanedbané hygienické praxe (zaschlá špína). Tak stejně i samotné náčiní a způsob jeho uložení byly neslučitelné se správnými hygienickými požadavky.