Ekonomika,
SZPI
23. 1. 2017 6:38
Státní zemědělská a potravinářská inspekce našla za poslední tři měsíce nedostatky v téměř padesáti prodejnách, restauracích, barech či výrobnách potravin po celém Česku. Podívejte se na jejich přehled sestavený podle informací z portálu PotravinyNaPranyri.cz. V naprosté většině případů už byly tyto podniky po krátkém zákazu znovu otevřeny. Do přehledu se dostanete kliknutím na úvodní fotku.
KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, Josefa Hory, Kladno
Zjištěné skutečnosti:
- Výskyt myšího trusu.
- Výskyt mrtvých myší.
- Výskyt hmyzích škůdců.
- Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců.
- Nečistoty na podlaze.
Uzavřena pouze část provozovny – prostory pekařské dílny, sklad balených surovin a moučnice
Datum uzavření: 17. 1. 2017
Datum uvolnění zákazu: 17. 1. 2017