Ekonomika
23. 8. 2017 6:17
Státní zemědělská a potravinářská inspekce objevila v červenci a srpnu nedostatky ve více než dvacítce prodejen, restaurací či dalších podniků po celém Česku. Projděte si přehled sestavený podle webu PotravinyNaPranyri.cz.
Restaurace Na Slovanech, Škvorecká 337, Úvaly
Provozovatel: Zdeněk Havlina
Zjištěné skutečnosti:
- Výskyt mrtvých myší
- Výskyt hmyzích škůdců
- Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců
- Nezajištěn přístup teplé vody pro očistu rukou
- Výskyt plísní na provozovně
- Znečištěné kuchyňské náčiní
- Hromadění odpadů
- Nečistoty na stěnách
- Nečistoty na podlaze
- Nečistoty na regálech či zařízeních
- Poškození stěn
- Poškození stropu
- Prostory provozovny využívány i pro skladování předmětů, které mohou ovlivnit kvalitu nebo bezpečnost potravin
- Kouření v zázemí provozovny
- Velikost či uspořádání prostor pro výrobu potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi
- Velikost či uspořádání prostor pro skladování potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi
Datum uzavření: 11. července 2017
Datum otevření: 14. července 2017