Špína, myši nebo jiný problém. Přehled podniků, které musely po kontrole zavřít

Ekonomika Ekonomika
23. 8. 2017 6:17
Státní zemědělská a potravinářská inspekce objevila v červenci a srpnu nedostatky ve více než dvacítce prodejen, restaurací či dalších podniků po celém Česku. Projděte si přehled sestavený podle webu PotravinyNaPranyri.cz.
Foto: SZPI

Restaurace Na Slovanech, Škvorecká 337, Úvaly

Provozovatel: Zdeněk Havlina

Zjištěné skutečnosti:

  • Výskyt mrtvých myší
  • Výskyt hmyzích škůdců
  • Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců
  • Nezajištěn přístup teplé vody pro očistu rukou
  • Výskyt plísní na provozovně
  • Znečištěné kuchyňské náčiní
  • Hromadění odpadů
  • Nečistoty na stěnách
  • Nečistoty na podlaze
  • Nečistoty na regálech či zařízeních
  • Poškození stěn
  • Poškození stropu
  • Prostory provozovny využívány i pro skladování předmětů, které mohou ovlivnit kvalitu nebo bezpečnost potravin
  • Kouření v zázemí provozovny
  • Velikost či uspořádání prostor pro výrobu potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi
  • Velikost či uspořádání prostor pro skladování potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi


Datum uzavření: 11. července 2017
Datum otevření: 14. července 2017

 

Právě se děje

Další zprávy