Hra na osahávanou má zlepšit partnerský život

Radek Pergl
10. 6. 2007 11:29
Tráví váš partner až příliš času hraním her a nevěnuje se vám? Pak si hrajte s ním!

Videohry jsou údajně častým zabijákem vztahů (jsou známy extrémní případy, kdy je člověk ochoten vzdát se sexu na úkor celonoční pařby Dooma). Alespoň tohle tvrdí umělkyně Jennifer Chowdhury, a proto se zabývá navrhováním herních periferií, které mají páry naopak sblížit. Po vynálezu Pongu, který se hraje mačkáním košíčků podprsenky tak přicházejí na světlo světa Intimate Controllers!

V podstatě jde o několik dotykových senzorů, rozmístěných na strategických místech (podprsenka, trenky, kalhotky), a vy se jich musíte v daném sledu dotýkat (něco jako osahávací Dance Dance Revolution). Jak už tomu u podobných her bývá, není důležité kdo vyhrál, ale samotné hraní, které se postupně zvrhne v něco úplně jiného (stejně jako u flašky nebo svlékacího pokeru). A o to Jennifer Chowdhury jde především. Video z hraní najdete zde, žádnou erotiku ale nečekejte.

Foto: Hratelně.cz

Zní to zajímavě, říkáte si. My si však musíme rýpnout, protože celý vynález mohl být provedený mnohem lépe, včetně implementace zajímavějších videoher. Jistě by nebyl problém hrát ve spodním prádle i něco složitějšího jako třeba závody - jen si představte jak v Gran Turismo řežete zatáčky mačkáním prsou. A mezi námi, udělat si pěkný večer s drahou polovičkou, kdy se při svíčkách přes noc dohraje třeba takový God of War, i to má něco do sebe, nemyslíte?

 

Právě se děje

Další zprávy