Simulátor venčení psa? V Japonsku je možné všechno!

Lukáš Bašta
6. 5. 2007 16:33
Japonské herny mají nový hit - automat na venčení vašeho čtyřnohého miláčka. Uvnitř: VIDEO
Foto: Hratelně.cz

Japonci jsou zvláštní národ, což jen potvrzuje dnešní novinka. Vedle tanečních automatů Dance Dance Revolution nebo erotického dráždícího simulátoru (hry mají v podstatě na všechno) se tak zařadil automat na venčení psa.

V podstatě jde o to, že se postavíte na běžící pás, chytnete vodítko a vydáte se se svým virtuálním psíkem na procházku. Nesmíte jít však moc rychle, jinak se váš husky (můžete si vybrat z různých druhů) unaví, nebo pomalu, aby se nezačal nudit. Procházka je pak plná všemožných nástrah jako jsou projíždějící vozidla a ostatní psi, kteří by toho vašeho mohli napadnout. Těm se samozřejmě musíte vyhnout.


Podle prvních zkušeností není virtuální pejskaření žádná sranda a musíte se mít velmi na pozoru, aby vám čtyřnohý přítel neumřel během prvních minut. Co se však týká dalších kratochvílí v podobě očůrávání sloupů a sbírání výkalů do pytlíků, tak o nich internetové zdroje zatím mlčí. Pokud z nějakého důvodu pejskařit nemůžete a ani cesta do Japonska nepřipadá v úvahu, vezměte zavděk alespoň tímto videem.

 

Právě se děje

Další zprávy