Obchodní centrum Máj dnes trvale uzavřelo vnitřní dětské hřiště Lvíčkov

ČTK ČTK
před 1 hodinou
Obchodní centrum Máj dnes trvale uzavřelo vnitřní dětské hřiště Lvíčkov

Pražské obchodní centrum Máj k dnešnímu dni trvale uzavřelo vnitřní dětské hřiště Lvíčkov. Společnost Amadeus Real Estate (ARE), která Máj vlastní, o tom informovala na facebooku hřiště. Důvodem uzavření je podle serverů e15 a iDNES nízká návštěvnost. Kvůli chybějícímu stavebnímu povolení obchodní centrum Máj už dříve zrušilo dětské hřiště na střeše budovy.

"Snaha oživit centrum Prahy aktivitami pro rodiny s dětmi, po níž existovala veřejná poptávka, se v reálu ukázala jako hůře splnitelná. Máj se tedy dále bude kromě zde provozovaných obchodů, služeb a food courtu soustředit na zábavu pro starší děti a dospělé," stojí ve vyjádření na facebooku. Společnost ARE podle něj aktuálně pracuje na novém projektu, který prostory dětského hřiště Lvíčkov využije.

Z informací na facebooku také vyplývá, že on-line vstupenka pro dítě od jednoho roku od pondělí do pátku stála 450 korun, o víkendu a o svátcích se zvedla na 550 korun. Za dospělého on-line vstupné vždy vyšlo na 150 korun. Při zakoupení na místě bylo vstupné pro děti i dospělé o 40 korun dražší. Děti do jednoho roku měly vstup zdarma.

 

Právě se děje

Další zprávy