Myši, plísně nebo špína. Nový přehled podniků, které musely po kontrole zavřít

Ekonomika Ekonomika, SZPI - PotravinyNaPranýři.cz
13. 3. 2018 6:41
Téměř 40 podniků už letos uzavřela Státní zemědělská a potravinářská inspekce kvůli hygienickým nedostatkům. Projděte si jejich přehled.
Foto: SZPI

Restaurace Na Jíkalce - Rybářská 1033/7, Plzeň

Provozovatel: Gastro Malinčáková s.r.o.

Zjištěné skutečnosti:

  • Nezajištěn přístup teplé vody pro očistu rukou
  • Výrazně zanedbaný úklid
  • Znečištěné kuchyňské náčiní
  • Hromadění odpadů
  • Nečistoty na stěnách
  • Nečistoty na podlaze
  • Nečistoty na regálech či zařízeních
  • Poškození stropu
  • Prostory provozovny využívány i pro činnosti nesouvisející s provozováním potravinářského podniku
  • Koroze kovových konstrukcí (polic, regálů)
  • Riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor

 
Datum uzavření: 11. prosince 2017 - uzavřena pouze kuchyně
Datum znovuotevření: 23. ledna 2018

 

Právě se děje

Další zprávy