Fischer a Čedok loví klienty padlé I´m travelling

hpv
25. 7. 2007 17:41
Leťte na dovolenou s námi, nabízejí
Foto: Ondřej Besperát, Aktuálně.cz

Praha - Cestovní kanceláře Čedok a CK Fischer dnes nabídly klientům zkrachovalých společností I'm travelling a Detur, aby s nimi za výhodných podmínek odletěli na dovolenou.

Cestovní kanceláře se tak snaží přesvědčit klienty, aby si vybrali dovolenou právě z jejich nabídky.

"Ještě včera večer volali na naši zákaznickou linku klienti I'm Travelling a ptali se na možnost nákupu dovolené na splátky. Proto jsme ve spolupráci s firmou Cetelem připravili pro tento případ zvláštní nabídku," říká Dan Plovajko, mluvčí CK Fischer.

Souvislosti:
Autor fotografie: Aktuálně.cz

Souvislosti:

Deník Aktuálně.cz upozornil jako první na možnost úpadku cestovní kanceláře I'm travelling. Projděte si exkluzivní zprávy:

Kam pro pomoc?

  • O návrat klinetů se bude starat Česká pojišťovna, u které je cestovní kancelář I'm travelling pojištěna.
  • Nejlépe je obrátit se na asisteční službu "EuroAlarm" na čísle 221 860 640, která s klienty požadavky vyřídí.

Odjezd bez peněz

Klienti zkrachovalých cestovních kanceláří I'm Travelling a Detur si od dnešního dne mohou u cestovní kanceláře vybrat jakýkoli zájezd bez toho, aby nyní museli skládat nějakou zálohu.

"Stačí, aby klienti zkracovalých cestovních kanceláří kontaktovali CK Fischer. Po předložení dokladu totožnosti a originálu původní cestovní smlouvy s cestovní kanceláří si budou moci vybrat jakoukoli dovolenou z aktuální nabídky v přibližně stejné hodnotě. Za svou novou dovolenou nebudou muset nyní vůbec nic platit. Cenu dovolené bez jakéhokoli navýšení pak musí uhradit kdykoli během následujících třech měsíců," uvádí se v tiskové zprávě CK Fischer.

S obdobnou nabídkou dnes ráno přišel i Čedok. "Každému klientovi, který se prokáže platným dokladem o nákupu zájezdu u zkrachovalé cestovní kanceláře, nabídneme zájezd do Turecka se slevou 1 500 korun na osobu," říká Tomáš Brejcha, marketingový ředitel firmy. Sleva se přitom vztahuje i na dovolené typu "last minute." Klienti, kteří nyní nemají dostatek peněz, si mohou koupit dovolenou na splátky. Takovou službu nabízí Čedok s Českou spořitelnou. Akontace může být nulová.

V odpoledních hodinách se ke své konkurenci přidala i CK Exim Tours. Ta poškozeným klientům nabídla slevu tisíc korun z každého zájezdu, a to do všech destinací. Zároveň mají možnost využít úvěru bez navýšení při financování svojí letošní dovolené.

Není to ovšem poprvé, kdy velké cestovní kanceláře nabídly speciální výhody na zájezdy klientům zkrachovalých konkurentů. Obdobné případy jsou známy i z minulých let.

 

Právě se děje

Další zprávy