Nové klimatizace LG Inverter topí a šetří peníze

Ingrid Špátová
22. 11. 2011 12:54
Novinka v klimatizacích LG Inverter umí několik věcí najednou
Foto: Aktuálně.cz

Světový lídr a technologický inovátor v klimatizacích, společnost LG Electronics CZ, představuje nové klimatizace, které zajišťují pohodlné, zdravé a ekologické řešení vytápění během zimy. Za jednu topnou sezónu navíc dokáže ušetřit tisíce korun.

Nová generace klimatizací LG Inverter je ojedinělá díky úspoře energie. V porovnání s topením na elektřinu ušetří až sedmdesát osm procent nákladů. Vysoká efektivita, kdy úroveň šetření stoupá s četností používání, je dána novým DC kompresorem.

„Klimatizace neslouží jen v parných dnech. V zimě funguje díky principu tepelného čerpadla jako efektivní topení, kdykoliv pak jako výkonná čistička vzduchu. Nová generace klimatizací pak ještě posouvá energetickou efektivitu o značný kus dopředu," uvedl Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ. Díky optimalizovanému proudění vzduchu vytopí klimatizace místnost velmi rychle a to i při teplotách -15° Celsia. Současně jsou velmi tiché.

Díky čtyřnásobnému filtru a samočistící funkci zároveň foukají klimatizace LG Inverter stále čistý vzduch bez prachu, virů a bakterií, a to do vzdálenosti až dvanácti metrů. Filtry dokáží vyčistit až 99,9 procent nečistot ze vzduchu. Získaly certifikát od British Allergy Foundation and Kitasato LAB, která potvrzuje, že filtry v klimatizaci odstraňují pachy. Plazmový filtr, instalovaný do klimatizací Artcool a Libero R, odstraňuje i mikroskopické částice.

 

Právě se děje

Další zprávy