Frankfurt napověděl: Citroëny DS slibují luxus

Tomáš Rybecký
26. 9. 2013 13:55
Citroën na frankfurtském autosalonu představil speciální verze své luxusní řady DS Faubourg Addict.
Foto: Citroën

Na autosalonu ve Frankfurtu Citroën představil všechny čtyři modely DS v provedení Foubourg Addict. Luxusní varianty vozů DS3, DS3 Cabrio, DS4 a DS5 vycházejí z konceptu Numero 9, který se představil na pekingském autosalonu 2012.

Foubourg Addict zákazníkům přináší tmavě černou barvu karoserie s nafialovělými odstíny. K dispozici jsou také dvě bílé barvy, Banquise pro DS3 a DS3 Cabrio a perleťově bílá u modelů DS4 a DS5.

Na střeše vozu se objevuje velký vzor DS, stejně tak jako na stropě kokpitu. Vnější zrcátka mají vzor DS laserově vypálený do povrchu, což je inovace, která je velmi příjemná na dotek. Vnější vzhled doplňují kola s diamantovým výbrusem s barevným středem, sladěným s odstínem karoserie.

Vozy DS Faubourg Addict, představené minulý týden ve Frankfurtu, se budou prodávat od října. V rámci maximální individualizace, typické pro modely DS, bude možné je doplnit o další prvky příplatkových výbav. Nové varianty vozů DS se budou vyrábět i v nové továrně Citroën v čínském Šen-čenu, kde bude výroba zahájena na konci září.

 

Právě se děje

Další zprávy