Ford Ranger bude stát necelých 486 tisíc

Zbyněk Klíč
20. 2. 2012 7:18
Varianta Fordu Ranger se čtyřmi dveřmi přijde na 610 tisíc a nejvyšší verze Double Cab bude za 620 tisíc korun. Auto bude nabízeno ve čtyřech typech výbavy
Ford Ranger
Ford Ranger | Foto: Ford

České zastoupení Fordu zveřejnilo ceny pick-upu Ranger. Cena základní verze začne na 485 500 korunách.

Zákazníci se mohou těšit, stejně u dosavadního provedení Rangeru, na trojici karosářských verzí. Základní varianta s označením Single Cab má jen jeden pár dveří a dvoumístnou kabinu, následující Super Cab (za 610 tisíc) disponuje čtyřdveřovou kabinou bez B-sloupku s druhým párem dveří otevíraným proti směru jízdy a vrcholné provedení Double Cab (cena 620 tisíc) je vybaveno dvěma páry dveří otevíranými po směru jízdy a prostorným interiérem.

Ceník pro Českou republiku nabízí celkem čtyři stupně výbavy. První z nich XL je jako jediný společný pro všechny tři karosářské verze. Následující výbavy XLT, Limited a Wildtrak jsou k dispozici pouze s karoseriemi Super Cab a Double Cab. Základní výbava XL obsahuje čelní, boční, hlavové a kolenní airbagy, ESP včetně ABS a EBD, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, elektrické stahování oken, rádio s přehrávačem CD i MP3 a vstupem AUX, výškově stavitelné sedadlo řidiče s nastavitelnou bederní opěrkou a systém doplňování paliva Ford Easy Fuel. Provedení XLT přidává navíc vyhřívané čelní sklo, tempomat, hands-free s rozhraním Bluetooth se systémem hlasového ovládání a vstupem USB, ovládání audio systému na volantu, manuální klimatizaci a 16-palcová kola z lehkých slitin.

Varianta Limited rozšiřuje základní výbavu o velký barevný multifunkční displej, dvouzónovou automatickou klimatizaci, sedadlo řidiče elektricky nastavitelné v osmi směrech s bederní opěrkou, parkovací senzory, elektricky sklápěná vnější zpětná zrcátka s osvětlením prostoru pod zrcátky a 17-palcová kola z lehkých slitin. Vrchol nabídky představuje Wildtrak, který je navíc vybaven barevnou satelitní navigací, parkovací kamerou, vnitřním osvětlením Ice Blue s funkcí postupného stmívání, uzamykatelným rolovacím krytem nákladového prostoru a 18-palcovými frézovanými koly z lehkých slitin. Samozřejmostí pro všechny výbavy je řada příplatkových služeb, jako metalický lak, tažné zařízení nebo pojistné matice kol.

 

Právě se děje

Další zprávy