Dopřejte si svůj Americký sen ve Velké Chuchli

Tomáš Rybecký
24. 5. 2012 3:28
Obdivovatelé amerických korábů mohou přijít na dostihové závodiště Velká Chuchle
Foto: Aktuálně.cz

Velkolepou událost pro malé i velké milovníky a obdivovatele amerických korábů, a to jak nových, tak i historických, připravilo na třetí červnový víkend letošního roku občanské sdružení 1st Veteran US Car Club Praha. Konat se bude na Dostihovém závodišti Velká Chuchle v Praze.

Třídenní párty American Dream s bohatým programem a vystoupením kapel The Cell, Georg Kralik & Rowdy Rascals, Carlos and His Coyotes a The Slapdash začne v pátek 15. června v 17 hodin a potrvá až do neděle 17. června večer.

Pro návštěvníky bude rozlehlý areál chuchelského závodiště přístupný vždy od deváté hodiny ranní za jednotné vstupné, které na všechny tři dny nepřesáhne 250 Kč za vozidlo s dvoučlennou osádkou. Na rampě se při soutěži elegance představí nejúžasnější kousky nejen ze sbírek členů 1st Veteran US Car Clubu Praha, ale i jejich přátel z České republiky a daleké ciziny.

Za doprovodu rockabilly a bluegrassových kapel nebudou chybět soutěže pro návštěvníky, jízdy zručnosti, projekce a další hrátky. V areálu se mohou návštěvníci bez problémů utábořit ve svých stanech i karavanech. K dispozici zde budou jak stánky s občerstvením i hygienické zázemí.

Foto: Vladimír Rybecký

 

Právě se děje

Další zprávy