Citroën modernizuje osvědčené modely C5 a C8

Tomáš Rybecký
18. 7. 2012 10:12
Co nového přichystali v Citroënu pro úspěšné modely?
Foto: Aktuálně.cz

Vozů Citroën C5 se již prodalo více než 400 tisíc kusů. Tento model nyní prošel modernizací vzhledu i technologické výbavy a nabízí větší modernost a osobitost. Kromě nového loga značky v podobě zaoblenějších klasických šípů dostal nová 17" litá kola a nový hnědý odstín.

Uvnitř ve verzi Exclusive nabízí nové látkovo-kožené čalounění a nové dekorativní prvky. Pro cesty je C5 vybaven novým navigačním systémem eMyWay spojeným se systémem Connecting Box se zásuvkou typu Jack, USB a hands free sadou s technologií Bluetooth. U kombi verze Tourer může být navigační systém propojen s couvací kamerou.

Citroën C5 byl vždy symbolem modernosti a technologické vyspělosti značky. K pohodě, komfortu a bezpečnosti všech účastníků silničního provozu přispívají systémy eTouch nebo odpružení Hydractive III+, což je světová exkluzivita značky.

Elegantní a osobité

Největší MPV z dílny Citroënu C8 v sobě propojuje eleganci, prostor, pohodu a potěšení z řízení. Po drobných úpravách je dynamičtější a komfortnější. Maska chladiče je opět zdobena novými šípy značky a opatřena novou lištou. Nová identita značky se objevuje i na zadní části vozu u šípů a log na horní části víka zavazadlového prostoru.

Osobitý styl Citroënu C8 zvýrazňují nové odstíny karoserie, které se objevují na vnějších zpětných zrcátkách, sloupcích dveří, bočních dveřních lištách i na liště předního a zadního nárazníku.

Další novinkou je nový vzhled světlometů dodávající vozu větší dynamiku.

 

Právě se děje

Další zprávy