Krampol chce ukázat "člověka" Paroubka

sim, ČTK
28. 11. 2005 9:13
Praha/Živanice - Pane premiére, proč jste tak dokonalý? To není název nové předvolební kampaně ČSSD, ale zábavného pořadu Jiřího Krampola, který podle svého tvůrce nemá s politikou nic moc společného - byť v něm vystupuje Jiří Paroubek.

Krampol se svým pořadem vyrukoval poprvé s sobotu v Živanicích na Pardubicku.

Známý bavič věří, že revue bude mít několik desítek pokračování a vyústí v knihu, v níž budou zachyceny Paroubkovy odpovědi, které v pořadu zazní.

"Nejde o žádnou kampaň, tohle nemá s politikou vůbec nic společného," tvrdí Krampol. "Já jsem totiž člověk, který politice absolutně nerozumí. Například se Slávkem Šimkem jsem se rozešel, protože dělal politickou satiru."

Podobně to vidí i premiér: "Já si myslím, že se lidé chtějí bavit. Já se rád bavím s lidmi, abych se neodtrhl. Je to dobrý druh pořadu, nebavit se jen o politice, ale i o normálních věcech. Ukázat, že jsem člověk," komentoval své vystupování Paroubek.

V prvním díle pořadu zazněly anekdoty o blondýnkách, frekvenci pohlavního styku či veselé historky ze života.

Besedy se kromě hlavních protagonistů zúčastnil sexuolog Radim Uzel či zpěvačka Světlana Nálepková.

Sám ministerský předseda na jeviště nastoupil za zvuku písně "Já už jdu, jdu, jdu, už mám všechno hotový...", poté odpovídal na otázky, které návštěvníci napsali na lístečky.

Diváky v Živanicích zajímalo například, kdy se Paroubek naposledy opil, zda pomáhá doma při vaření či proč stále vypadá tak svěží.

"Největší koníček je pro mne spánek po víkendovém obědě," svěřil se například premiér.

Pořad trval půl druhé hodiny, v sále živanické sokolovny jej sledovalo 240 lidí, kteří za vstupenku zaplatili stokorunu.#reklama

 

Právě se děje

Další zprávy