reklama
delikatesa
Ještě jednu iberskou šunku, prosím! Číňané si oblíbili španělskou delikatesu a ceny rapidně rostou
Jamón ibérico de bellota zraje až 48 měsíců a vyrábí se z masa polodivokých iberských prasat.
Praha není Vídeň. Gurmánský palác Julius Meinl musí skončit
Koncepci gurmánského paláce a luxusní restaurace nepříjali zákazníci tak, jak se očekávalo.
České tažné ptáky pobíjejí na Kypru, končí na talířích
Byznysu za miliony eur zatím padlo na půl milionu evropských ptáků, kvůli gurmánům
Šnečí delikatesy z Brna putují do celé Evropy
Prohlédnout si
8 fotografií
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama