Oslavte Valentýna s Angry Birds na Facebooku

Adam Fiala
5. 2. 2012 22:19
Naštvaní ptáci se proletí i na sociální síti
Foto: Aktuálně.cz, Rovio.cz

Hry na mobilu stejně jako online hry na sociálních sítích pomáhají zabít čas. Někdy se ale hráč zapomene a zjistí, že něco prošvihnul. Snad se to nestane řadě zamilovaných, kteří by čtrnáctého února slavili svátek zamilovaných. I na tento den je totiž naplánován start Angry Birds na Facebooku.

Ze chytrých telefonů na sociální síť

Her na Facebooku je hodně, společnost Zynga se postarala o to, aby neuvěřitelné počty lidí měly na Facebooku co dělat. Třebaže Zynga čelí obvinění z plagiátorství, hráče samotné to nemusí tolik zajímat. Angry Birds se s největší pravděpodobností na sociální síti neztratí. Veleúspěšná a oblíbená hra si získala renomé na smartphonech a český národ musí naštvané ptáky znát už kvůli nedávným reklamám na T-Mobile.

Zahrajete si základní verzi

Hra Angry Birds začínala na konci roku 2009 na chytrých telefonech Apple, pak se přesunula na Androidy a Symbian. Ovšem dnes už existují i konverze, díky kterým se dají spustit na herních konzolích či osobních počítačích. Na Facebooku bude k dispozici bezplatně základní verze. Kdo by si chtěl dopřát nadstavbu v podobě lepšího praku či větších opeřenců, zaplatí si.

 

Právě se děje

Další zprávy