Toyota představila Yaris Trend

Tomáš Rybecký
8. 1. 2013 5:00
Toyota představila změny ve výbavách a motorizacích u modelu Yaris
Foto: Toyota

Toyota představuje na začátku roku 2013 významné změny u modelu Yaris. Po prezentaci na loňském pařížském autosalonu přichází na český trh akční model Yaris Trend. Od ledna 2013 se také zavádí nová verze Yaris 1,33 l Power.

Novinkou roku 2013 je akční Yaris Trend, který se zaměřuje na zejména na mladší zájemce o nadstandardně vybavený vůz, a to s velmi konkurenceschopnou cenou. S dynamickým designem a malými rozměry je také ideálním vozem do města. Nový model bude k dispozici s motorem 1,33 l a to s šestistupňovou manuální i samočinnou převodovkou typu Multidrive S. Motor 1,33 l je reakcí na větší zájem o výkonnější motorizace v segmentu B. Ceny začínají na 319 900 Kč.

Nadstandardní výbava

Základní výbavou vychází akční model Trend z nejprodávanější verze Yaris Active. Navíc je doplněna o atraktivní prvky jako například 16" broušená litá kola, střešní spoiler, výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce, zatmavená zadní okna, vyhřívaná zpětná zrcátka, tempomat, LED zadní sdružené svítilny, chromové prvky, či světlé obložení interiéru a sdružené přístroje v bílém zbarvení. Nechybí ani bohatá multimediální soustava, typická pro model Yaris.

Pro Yaris Trend budou k dispozici tři zvýhodněné doplňkové pakety výbavy - Cool, Touch&Go a Senso Smart, přičemž lze využít nabídky jednoho paketu zdarma (v hodnotě 10 000 Kč).

 

Právě se děje

Další zprávy