Rapid s novou výbavovou sadou. Dominuje černá

Tomáš Rybecký
29. 8. 2013 12:30
Škoda Rapid rozšířila nabídku o variantu StylePLUS.
Foto: Škoda Auto

Škoda představila stylovou výbavovou variantu sedanu Rapid. Verze StylePLUS nabídne xenonové světlomety, černé designové prvky a výběr ze čtyř motorů.

Vzhled vozu kromě xenonových světlometů ozvláštňuje odlišenými černými prvky, jako jsou zrcátka, lišty na náraznících nebo zadní spoiler. Do černé se zahalila i 17" kola z lehké slitiny. Černé detaily velmi dobře ladí s nabízenými barvami, kterými jsou bílá, žlutá, zelená, červená a modrá.

Interiér Škody Rapid StylePLUS je v černé barvě, stejně jako dekor palubní desky a kožený volant. Sportovní sedadla ladí s pedály z ušlechtilé oceli s protiskluzovými gumovými plochami. Standardně dodávané rádio Swing disponuje CD přehrávačem. Komfort zajišťuje klimatizace a zatmavení bočních skel SunSet.

V nabídce akčního modelu Škoda Rapid StylePLUS jsou čtyři motory - dva zážehové 1,2 TSI s výkony 85 k a 103 k, a dva vznětové 1,6 TDI o výkonu 88 k nebo 103 k. Silnější zážehový motor je kombinován se šestistupňovou převodovku, u ostatních tří jsou pětistupňové.

 

Právě se děje

Další zprávy