Přichází Citroën C4 Picasso, kampaň provází slevy

Tomáš Rybecký
1. 8. 2013 14:35
Rodinné MPV Citroën C4 Picasso nabízí čtyři motorizace a čtyři úrovně výbavy.
Foto: Citroën

Na český trh vstupuje nový Citroën C4 Picasso. Kompaktní MPV s futuristickým designem a panoramatickým čelním oknem začíná na ceně 454 900 Kč za základní výbavu Attraction se zážehovým motorem 1,6 l. Do konce srpna nebo do vyprodání zásob probíhá akce, kdy Citroën výměnou za váš starý vůz, nabízí slevu až 75 000 Kč na jakoukoli výbavovou variantu.

V nabídce pro nové C4 Picasso jsou dva zážehové a dva vznětové agregáty, všechny o objemu 1,6 l. Zážehové motory 1,6 VTi a 1,6 THP mají výkon 120 a 155 k. Naftové verze nabízejí buď motor 1,6 HDi s výkonem 92 k nebo úspornější e-HDi Airdream (90 k/115 k) se systémem Stop & Start. Jeho nejúspornější variantou je 1,6 e-HDi ETG6 Airdream (90 k) s kombinovanou spotřebou 3,8 l/100 km a emisemi CO2 98g/km.

Základní výbava Attraction nabízí mj. handsfree startování vozu, automatickou elektrickou parkovací brzdu, programovatelný tempomat a omezovač rychlosti, čelní, boční a hlavové airbagy, dvouzónovou klimatizaci, elektricky ovládaná okna, 7" dotykový displej a audiosystém s MP3. Varianta Tendance je obohacena o automatickou klimatizaci s nezávislou regulací levé a pravé strany, automatické rozsvěcení světel, automatické stěrače s dešťovým senzorem a přední mlhové světlomety.

Třetí úroveň Intensive doplňuje zadní parkovací asistent a parkovací kameru, panoramatickou obrazovku 12" HD s navigačním systémem, elektricky sklopná vnější zrcátka a modularitu zadních sedadel. Vrcholná verze Exclusive je dovybavena o přední parkovací asistent, 17" hliníkové disky kol, Park Assist, aktivní tempomat, masážní funkci sedadel a elektrické ovládání víka zavazadlového prostoru, který má objem 537 l (630 l při posunutí sedadel).

 

Právě se děje

Další zprávy