Oceloví brouci se setkají u Baltského moře

Radek Pecák Radek Pecák
21. 7. 2012 5:40
Očekává se více než 2000 příznivců kulatých Volkswagenů
Foto: VW

Osmý ročník Beetle Sunshinetour vypukne v Lübecku 18. srpna. a asistovat u toho bude kapela Luxuslärm. Tato pop-rocková formace se dostala se svým songem „1000 Kilometer bis zum Meer" (Tisíc kilometrů k moři) do „Top 10" žebříčků rozhlasových stanic po celém Německu.

Stejně jako název hitu formace z Iserlohnu bude znít i motto osmého ročníku akce Beetle Sunshinetour, na níž se jednou za rok sjíždějí na pláž Baltského moře v Travemünde příznivci všech „kulatých" Volkswagenů (Brouk, New Beetle a Beetle) z celé Evropy.

Beetle Sunshinetour, která se letos uskuteční 18. srpna, je s více než 2000 návštěvníky největším privátním setkáním fanoušků Brouka v celosvětovém měřítku.

Kapela Luxuslärm i předkapela NEOH vystoupí pod záštitou nadace Volkswagen Sound Foundation, která již 15 let podporuje mladé hudebníky. Na druhém pódiu bude mít skvělé vystoupení automobilová dvojice: nový Beetle Fender Edition se
zvukovou aparaturou o výkonu 400 W, vyvinutou ve spolupráci se výrobcem kytar a zesilovačů Fender, a Beetle Sport s pakety R-Line od společnosti Volkswagen R GmbH.

Trasa Beetle Sunshinetour povede od prodejce Volkswagen Zentrum Lübeck (odjezd 18. srpna ve 12 hodin) do areálu Brügmanngarten v Travemünde, kde ve 14 hodin začne program. Zájemci z řad řidičů modelů Brouk, New Beetle a Beetle si
mohou zajistit místo na startu na internetové adrese www.beetle-sunshinetour.de.

 

Právě se děje

Další zprávy