Nehoda pandurů na dálnici D6. Řidička v Hyundai ix20 vjela do vojenské kolony

Nehoda pandurů na dálnici D6. Řidička v Hyundai ix20 vjela do vojenské kolony
Na dálnici D6 ve směru od Karlových Varů na Prahu se ve středu ráno pohybovala armádní kolona tří obrněných transportérů Pandur, vojenská Toyota Hilux a Škoda Octavia a jedno vojenské nákladní auto. 
Když míjela exit na 25. kilometru na Lány, připletla se mezi ně z připojovacího pruhu 52letá řidička v červeném Hyundai ix20.
"Osobní auto se stačilo vyhnout, ale Pandur za ním už nestačil zabrzdit a do vozu zezadu narazil, do něj pak následně najel druhý Pandur," řekla mluvčí generálního štábu Armády ČR Magdalena Dvořáková serveru idnes.cz.
Na místě byli ošetřeni čtyři vojáci, které pak záchranná služba převezla do nemocnice v Kladně.
Foto: Eva Srpová
Eva Srpová Eva Srpová
15. 11. 2023 9:48
Na dálnici D6 ve směru z Karlových Varů na Prahu těsně za sjezdem na Lány došlo ve středu ráno k nehodě tří obrněných vozidel s červeným Hyundai ix20. Řidička do kolony tří pandurů náhle vjela při připojování na dálnici. Zraněni byli čtyři vojáci.

Na dálnici D6 ve směru od Karlových Varů na Prahu se ve středu ráno pohybovala armádní kolona tří obrněných transportérů Pandur, vojenská Toyota Hilux, Škoda Octavia a jedno vojenské nákladní auto. 

Když míjela exit na 25. kilometru na Lány, připletla se mezi ně z připojovacího pruhu 52letá řidička v červeném Hyundai ix20. "Osobní auto se stačilo vyhnout, ale Pandur za ním už nestačil zabrzdit a do vozu zezadu narazil, do něj pak následně najel druhý Pandur," řekla mluvčí generálního štábu Armády ČR Magdalena Dvořáková serveru idnes.cz.

Na místě byli ošetřeni čtyři vojáci, které pak záchranná služba převezla do nemocnice v Kladně.

Ačkoli k nehodě došlo lehce před šestou ranní, ještě před devátou hodinou se na dálnici stále tvořily kolony aut, doprava byla svedena do levého jízdního pruhu. Při krajnici stály nabourané Pandury i poničený Hyundai s rozbitým zadním sklem a vojáci z vozů, kteří čekali na odtah vozidel. K němu by mělo dojít během středy.

 

Právě se děje

Další zprávy