Hudební Nissan Juke vytvořilo Ministry of Sound

Tomáš Rybecký
4. 9. 2012 23:48
Limitovaná edice Nissanu Juke s partnerem Ministry of Sound se představila v Moskvě
Foto: Aktuálně.cz

Londýnská autorita zábavy pro mladé Ministry of Sound se stala sponzorem nové limitované edice Nissanu Juke. Projekt rozšiřuje partnerství dvou známých značek. Speciální edice byla představena na autosalonu v Moskvě.

Novinka Nissanu bude od září k dostání v Evropě, a to v množství pouhých 3000 kusů. Juke Ministry of Sound lze vybavit jakýmkoli motorem a převodovkou ze stávající nabídky. V nabídce je také řada speciálních designových a technologických prvků.

Všechny modely mají standardní sedmnáctipalcová bílá kola a bílé kryty zpětných zrcátek. Vůz bude podle loga Ministry of Sound k dostání v černé nebo bíle barvě. Sadu vnějších designových prvků uzavírá symbol Ministry of Sound. Interiér modelu Juke v edici Ministry of Sound je v bílé barvě.

Všichni zákazníci modelu Juke v edici Ministry of Sound obdrží také hudební sadu, obsahující bílý Apple iPod Touch 8 GB s logy Nissan a Ministry of Sound na zadní straně. Sada dále obsahuje obal na iPod Touch, sluchátka Ministry of Sound s logy Juke a VIP přístup do hudebního obchodu Ministry of Sound.

 

Právě se děje

Další zprávy