Hlavní novinkou Harley&Davidson je Superlow

Radek Pecák Radek Pecák
1. 8. 2010 0:00
auto

Čísla 26 dosáhne počet modelů značky Harley-Davidson v příštím roce. Pro rok 2011 totiž  představuje zcela nový motocykl SuperLow(TM).

SuperLow má přepracovanou přední část motocyklu a také geomerii. Vzhled umocňují nová kola a pneumatiky. Díky upravenému sedlu a řídítkům bude stroj velmi dobře ovladatelný a také pohodlný. Je tedy zřejmé, že ho budou vyhledávat hlavně začátečníci, kterým dá větší jistotu během jízd.

Foto: HD

Další důležitou novinkou, kterou Harley pro příští rok představuje, je ABS ve standardu u všech modelů řady Softail 2011 (s výjimkou Cross Bones(R)).

Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO(TM)) nabízí 4 prémiové, limitované edice modelů pro rok 2011:
o CVO Road Glide Ultra features a Road Tech(R) zumo(R) 660 GPS s navigačním systémem a vylepšeným Harman/Kardon Advanced Audio systémem s BOOM Bagger reproduktory a 8GB iPod(R) nano(R). Pro nejpohodlnější cestování má tento cestovní motocykl sedadlo s duálním vytápěním.

o CVO Street Glide přijíždí na novém 19ti palcovém Agitator(TM) předním kolu a s novou kapotáží, která snižuje proudění vzduchu a poskytuje dostatek místa pro 6 reproduktorů a 100 wattový audio systém, který rovněž zahrnuje 8GB iPod.

o CVO Softail Convertible disponuje novým audio systémem, jenž v sobě integruje 3,5 palcové reproduktory a 20ti wattový zesilovač v upraveném vnitřním prostoru kapotáže. Hudební soubory jsou uloženy v 8GB iPodu uloženém v ochranném pouzdře. Dalšími novinkami pak jsou 1,25 palce široké mini-ape řídítka, elektronická kontrola plynu, tempomat, bezklíčové startování a ABS.

o CVO Ultra Classic(R) Electra Glide(R) má nově odpružené a vyhřívané sedadlo s koženými doplňky. Nová zpětná zrcátka jsou opět lemována chromem.

 

Právě se děje

Další zprávy