Chůva s VW ve znaku. Je tady speciální auto pro maminky

Tomáš Rybecký
6. 3. 2013 10:25
Volkswagen mama up! jen v Česku
Foto: Volkswagen

Volkswagen mama up! je unikátní studie českého zastoupení značky Volkswagen, která vznikla jako ideální vůz pro maminky s miminky. Po splnění předváděcích povinností bude vydražen a výtěžek z prodeje bude použit na dobročinné účely.

Sportovní zevnějšek dostal mama up! díky stylistickému paketu s plastovými karosářskými doplňky a sportovní koncovkou výfuku od německé společnosti ABT Sportsline. Dalším slušivým prvkem jsou bílá sportovní 17" kola z lehké slitiny.

Foto: Volkswagen

Na originální exteriér navazuje neméně působivý design interiéru čalouněného bílou kůží. Praktickou péči o dítě na cestách usnadňuje vnitřní modul navržený na základě konzultací s maminkami i odborníky na dětskou výbavu.

Modul nahrazuje sedadlo spolujezdce a obsahuje všestranné držáky a pomůcky pro péči o dítě v kojeneckém věku. Až batole povyroste, lze modul demontovat a nahradit původním sedadlem.

Do výbavy konceptu mama up! patří elektrická ohřívačka na pokrmy, zásobník na šest skleniček s příkrmem, čtyři běžné lahvičky, držáky na plínky, suché ubrousky, mokré ubrousky, nechybí ani úložné prostory a odkládací plochy, věšáky na lžičky, sterilní dudlíky a bryndák. Maminky přivítají rovněž uzavíratelný odpadkový koš. Pro dětské cestující je připravena sedačka Maxi-Cosi a v zavazadlovém prostoru je uložen podvozek kočárku.

 

Právě se děje

Další zprávy