Autotec začíná už v sobotu. Ukáže i auto pod vodou

Radek Pecák Radek Pecák
1. 6. 2010 0:12
auto

Také záchranu osob ze zatopeného automobilu budou moci spatřit návštěníci letošního veletrhu Autotec, který o víkendu začíná na brněnském výstavišti. Ukázky bude pořádat každý den Česká protipovodňová asociace.

Výstaviště ale samozřejmě nabídne především naleštěné vozy - jak osobní, tak i nákladní a také autobusy. Novinky představí například automobilka Škoda, Hyundai či Renault.

Poprvé se letos uskuteční i samostatný veletrh Motorsport Expo, kde budou k vidění díly a vybavení pro motoristický sport.

K již tradičnímu doprovodnému programu patří výstava historických automobilů v pavlionu A, v sobotu se odhraje setkání majitelů vozů VW Transporter, Caravelle a Multivan, připraveny jsou elektrické motokáry pro děti, ukázky zásahů hasičů.

Zájemci se budou moci svézt se sportovně užitkovými vozy na off road dráze Hyundai nebo se zúčastnit některého z odborných seminářů.

Vstupné pro dospělého je stokoruna, rodinné pak přijde na 200 Kč. Otevřeno je od od 9.00 do 18.00 od soboty 5.6. Veletrh skončí ve čtvrtek 10.6.   

 

 

Právě se děje

Další zprávy