Doki Doki Majo Shinpan - vše o osahávání školaček

Lukáš Bašta
13. 6. 2007 16:18
Hra míří do světa a my víme, o co půjde!

A zase píšeme o Doki Doki Majo Shinpan, hře pro Nintendo DS, která by neměla a zřejmě ani nebude chybět ve sbírce žádného majitele tohoto handheldu. Podle posledních zpráv a zprovoznění anglických oficiálních stránek hry vše nasvědčuje tomu, že prosby všech otaku na celém světě, a nejen jich, byly vyslyšeny, protože Doki Doki vyjde globálně!

V Doki Doki Majo Shinpan se hráč ujme mladého chlapce Akuji Nishimuri, studenta, který je trochu perverza. To ostatně nepřekvapí nikoho, kdo četl naše předchozí novinky. Jednoho dne však potká archanděla a ten mu přikáže najít čarodějnici, která se ukrývá mezi studenty na jeho škole. Akujimu se do toho samozřejmě nechce, nicméně pod pohrůžkou toho, že jej nechá archanděl proměnit ve vzorného chlapce, se úkolu zhostí.

Foto: Hratelně.cz

Hledání to nebude jednoduché, Akuji bude muset prohledat každou ze svých spolužaček, podle japonských pravidel správně vyvinutých. Bude se jim muset upřeně koukat do očí, smát se na ně, důkladně se jich dotýkat nebo použít různých předmětů a důkazů, na které při své strastiplné pouti narazí. To vše, aby se dotyčným zrychlil tlukot srdce a odhalilo se tak jejich černokněžnické znamení. Nesmíte se však unáhlit, tím pravým klíčem k úspěchu a splnění mise má být pochopení ženské psychiky a porozumění.

Důležitá tak bude práce se stylusem, s nímž budete vše na dolním displeji DSka provádět a kde budete vybírat z nabídky ikon jednotlivé úkony. Bude jen na vás a vaší intuici, abyste věděli, kam máte sáhnout, případně můžete střílet naslepo a chmatat tak, kamkoliv vás jen napadne. Nicméně přímá konfrontace je jen půlkou vašeho vyšetřování. Důležité je také vaše spolužáky a spolužačky sledovat, případně se proplížit do jejich skříněk nebo šaten a tam na najít usvědčující důkazy.



Některé školačky však budete muset k výslechu donutit, což je právě ten okamžik, kdy přijde na řadu váš meč Angel Sword a soubojový systém, kdy budete muset obzvláště vzpurné školačky zpacifikovat. V tom vám ostatně pomohou i ostatní přemožené postavy a klíčem k úspěchu bude jejich výběr, protože každá z nich bude disponovat jinými dovednostmi a jejich přínos v různých soubojích bude odlišný. Ať se to autoři snaží zabalit jakkoliv, všichni víme, v co se to nakonec zvrhne. Doki Doki Majo Shinpan má vyjít již 5. července.


 

Právě se děje

Další zprávy