Kobliha s kuřetem. KFC testuje v amerických městech další výstřednost

Ekonomika Ekonomika
18. 9. 2019 15:51
Řetězec rychlého občerstvení KFC zkouší na Američany další ze svých bizarností - tento týden totiž ve Spojených státech začal testovat kombinaci smaženého kuřete s koblihou.
Chicken and Donuts.
Chicken and Donuts. | Foto: KFC

Jak informoval zpravodajský server CNN, zákazníci mají přitom na výběr ze dvou možností: buď tácek s koblihou a kuřecími stripsy či paličkami, nebo sendvič s plátkem smaženého kuřete mezi dvěma koblihami.

Za dolar si pak lze přikoupit teplou koblihu jako přílohu k jakémukoli jídlu od KFC.

Nový gastronomický počin bude k mání pouze po omezenou dobu, ačkoli řetězec neoznámil, o jaký časový úsek půjde. Koupit ho lze zatím pouze v americkém Norfolku, Richmondu, Virginii a Pittsburghu.

Pokud bizarní kombinace u Američanů obstojí, mohla by se začít prodávat na celostátní úrovni. "Zákazníci stále častěji hledají nové chuťové kombinace, které jim poskytnou to nejlepší ze sladkého i slaného světa tak, aby vytvořily jedinečný chuťový zážitek," zdůvodňuje KFC svou volbu v prohlášení.

Naposledy vzbudil KFC pozornost veřejnosti, když svým zákazníkům v únoru letošního roku nabídlo limitovanou edici svíčky s vůní populární omáčky. Tehdy řetězec zacílil na obyvatele Velké Británie a Irska.

Aby byla stimulace zákazníkových smyslů kompletní, KFC dokonce nabídlo možnost relaxace skrze zvukové stopy, které měly pomoci milovníkům rychlého občerstvení zbavit se stresu. Na výběr k poslechu tak byl zvuk smažícího se kuřete, padajících hranolků nebo vroucí omáčky.

 

Právě se děje

Další zprávy