Řetězec KFC vypustil další bizarnost: lidem nabídl svíčku s vůní své omáčky

Ekonomika Ekonomika
9. 2. 2019 16:52
Fastfoodový řetězec KFC znovu potvrdil, že jeho marketingové oddělení má vytříbený smysl pro humor. Po čepici vypadající jako kyblík kuřat, opalovacím krému a laku na nehty s vůní smaženého kuřete a surfu s portrétem ikonického Colonela Sanderse nabídl svým fanouškům další limitovanou edici - tentokrát jde o svíčku s vůní populární omáčky.
Svíčka s vůní omáčky.
Svíčka s vůní omáčky. | Foto: Twitter/KFC

"Opravdu se vám to nezdá. Skutečně teď můžete díky této svíčce naplnit svůj domov neuvěřitelným aroma KFC omáčky," uvedlo podle britského bulvárního listu Daily Mirror tiskové oddělení pobočky pro Velkou Británii a Irsko.

A výhradně pro obyvatele těchto zemí je také svíčka s vůní jejich oblíbené omáčky určena. Na webových stránkách řetězce jim stačilo do 28. ledna zaregistrovat své jméno a e-mailovou adresu a doufat ve výhru. Fast food totiž skrze sociální síť Twitter oznámil, že rozdá jen něco přes 200 kusů tohoto netradičního výrobku.

A aby byla stimulace zákazníkových smyslů kompletní, KFC dokonce nabízí možnost relaxace skrze zvukové stopy, které mají pomoci milovníkům rychlého občerstvení zbavit se stresu. Na výběr k poslechu je tak zvuk smažícího se kuřete, padajících hranolků nebo právě se vařící omáčky.

Není to poprvé, co KFC poslalo do světa svíčky s netradiční vůní. Novozélandská pobočka již před lety rozdávala tyto výrobky s vůní smaženého kuřete. Na sociálních sítích se o limitovaný počet kusů strhl velký zájem.

Loni v létě zase pobočka KFC v Austrálii nabídla na svém e-shopu k prodeji zboží jako tepláky potištěné obrázky kuřecích nuget a hranolků, ponožky, kyblík kuřecích nuget jako pokrývku hlavy i trička s nápisem "Stoprocentně originální recept." Po produktech se opět "zaprášilo". A to i přesto, že se jejich cena pohybovala v přepočtu od zhruba 320 do 13 tisíc korun.

 

Právě se děje

Další zprávy