Jančura osekává svůj cestovatelský byznys. Podívejte se, jak šel čas se Student Agency

Adam Váchal Iva Špačková Adam Váchal, Iva Špačková
23. 5. 2018 13:38
Podnikatel Radim Jančura chce prodat značku Student Agency, pod níž se skrývá prodej letenek či vzdělávací a pracovní pobyty. Byznys, který se týká autobusové a vlakové dopravy pod značkou RegioJet, hodlá zatím rozvíjet dál. Podívejte se, jak se Jančurovo cestovatelské impérium vyvíjelo.
Screenshot webové stránky Letenky.cz. Ilustrační foto
Screenshot webové stránky Letenky.cz. Ilustrační foto | Foto: Aktuálně.cz

Co Jančura prodává

  • Prodej letenek: Letenky.cz, Studentagency.cz(sk), Královna.sk, Hviezda.sk. Největší částí společnosti je vyhledávač letenek Letenky.cz, který Jančura spustil v roce 2000. Představuje téměř polovinu tržeb Student Agency.
  • Vzdělávací pobyty: Jazykovépobyty.cz, Pracovnípobyty.cz. Jazykové a pracovní pobyty nabízí společnost už od roku 1996.
  • Nabídka dovolených: Dovolená.cz. V roce 2010 začala Student Agency nabízet i dovolenkové balíčky přes portál dovolených Dovolená.cz. V rámci balíčku nabízí turistům ubytování, půjčení auta nebo pojištění.
  • Korporátní lety: Orbix.cz(sk). Je to největší česká agentura nabízející korporátní letenky korporátním zákazníkům. Ve Student Agency si zachovala největší míru samostatnosti. 
 

Právě se děje

Další zprávy