Foto: Kdo získal "realitní Oscary"? Známe nejlepší bytové domy, hotely i kanceláře

Klikněte pro vstup do fotogalerie.
TOP REZIDENCE ŠÁRECKÉ ÚDOLÍ (Praha 6) získala druhé místo mezi rezidenčními projekty menšího rozsahu. Porota ocenila "dramatickou proměnu brownfieldu v přímém sousedství přírodního parku. Velmi komplexně pojatá rezidenční výstavba nabízí nejnáročnější klientele nejen klidný domov v dispozičně velmi dobře řešených a kvalitně vybavených řadových domech, ale také například soukromý park nebo designovou klubovnu."
BYTOVÝ DŮM VELESLAVÍNOVA (Plzeň) obsadil třetí místo mezi rezidenčními projekty menšího rozsahu. Porota ocenila "velmi ojedinělé a přitom zdařilé pojetí nárožní novostavby situované v samotném historickém jádru města. Atraktivní rezidenční bydlení účelně a citlivě doplňují obchodní prostory v přízemí objektu."
DOCK RIVER WATCH 2 (Praha 8) je vítězem kategorie rezidenčních projektů většího rozsahu. Porota ocenila nejen samotný projekt, ale také "dlouhodobou a nyní již zjevně velmi zdařilou snahu developera o přerod zanedbané lokality v novou, živou městskou čtvrť. Velmi kvalitní architektura i použité materiály jen podtrhují, jak velkou a pozitivní proměnou oblast prochází."
VILADOMY NA VACKOVĚ (Praha 3). Projekt si odnáší druhé místo ve své kategorii za "zajímavé architektonické pojetí, které svou originalitou výrazně obohatilo stávající zástavbu a významně přispělo k rychlému rozvoji lokality ležící v sousedství přírodního parku".
Foto: Best of Realty 2017, Codeco
Ekonomika Martina Marečková, Ekonomika
8. 11. 2017 6:21
Vítěze 19. ročníku soutěže Best of Realty vybrala osmičlenná odborná porota. Vedle zástupců profesních sdružení v ní zasedli bankéři, realitní poradci či samotní uživatelé nemovitostí. U přihlášených projektů hodnotili lokalitu, urbanistické a architektonické řešení, kvalitu provedení a úspěšnost na realitním trhu.
 

Právě se děje

Další zprávy