Sazka má nového šéfa, přichází z telekomunikací

Ekonomika Ekonomika
7. 1. 2013 16:56
Robert Chvátal dosud působil na pozici generálního ředitele T-Mobile Austria

Praha - Novým generálním ředitelem Sazky se od 1. února 2013 stane Robert Chvátal, který dosud působil na pozici generálního ředitele T-Mobile Austria.

Dosavadní generální ředitel Kamil Ziegler i nadále zůstává ve vedení Sazky. Jako člen představenstva bude nově zodpovědný za speciální projekty, za komunikaci se sportovním a kulturním prostředím a se státním dozorem.

„Kamil a jeho tým odvedl skvělou práci, za kterou bych mu chtěl poděkovat. Podařilo se mu Sazku stabilizovat a restrukturalizovat," zhodnotil působení předešlého generálního ředitele Pavel Šaroch, Chief Investment Officer a člen představenstva skupiny KKCG, která se nedávno stala stoprocentním vlastníkem Sazky.

"Po deseti letech v zahraničí rád přijímám tuto nabídku významné manažerské pozice v České republice. Jmenování do čela tak prestižní společnosti, jako je Sazka, je pro mě velkou výzvou. Spolu s kredibilním a kompetentním managementem chci Sazku dále rozvíjet a připravit na další expanzi," okomentoval svůj blížící se nástup do funkce Chvátal.

Další novou postavou v představenstvu Sazky je Martin Bláha, který před příchodem do skupiny KKCG působil na top manažerských pozicích a mimo jiné stál u úspěchu vstupu Raiffeisen Bank na český trh.

Ten bude mít na starosti modernizaci stávajících her Sazky i zcela nové produkty. Zároveň bude rozvíjet neloterijní byznys a bude se starat o další využití distribuční sítě s více než 6500 terminály.

 

Právě se děje

Další zprávy