Nové jméno pro pojišťovnu Victoria Volksbanken

ČTK ČTK
17. 9. 2012 9:09
Pojišťovna se nyní chystá nabízet více produktů
Ilustrační foto
Ilustrační foto | Foto: Věra Tůmová

Praha - Victoria Volksbanken pojišťovna se k dnešnímu dni přejmenovala na ERGO pojišťovnu. Přebírá tak společný název ostatních firem z mezinárodní pojistné skupiny ERGO.

Informovala o tom sama společnost, která na českém trhu působí od roku 1994. Pojišťovna nabídne také některé nové služby.

"Přejmenováním na ERGO realizujeme koncernovou strategii jednotného vystupování na všech trzích. S tím je samozřejmě spojeno i nové vnímání značky a zlepšení služeb pro klienty. Pro český trh plánujeme rozšíření naší nabídky o pojištění podnikatelských rizik," uvedl předseda představenstva ERGO pojišťovny Pavel Chmelík.

Klientů je 60 tisíc

ERGO pojišťovna je dceřinou společností ERGO Austria International AG, která patří k mezinárodní pojistné skupině ERGO. Česká společnost spravuje portfolio přibližně 60 000 klientů se zaměřením na privátní a firemní klienty. V nabídce má především životní a úrazové pojištění, pojištění majetku a cestovní pojištění.

Produkty jsou nabízeny samostatnými obchodními zástupci, Volksbankou, Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra, ERGO Pro a dalšími obchodními partnery. 

Pojišťovna ve zprávě ujistila, že i  po změně názvu zůstávají veškeré smluvní obsahy a podmínky pro klienty a obchodní partnery beze změny.

 

 

Právě se děje

Další zprávy