Čtyři pražské hotely patří mezi nejlepší na světě

Radek Pecák Radek Pecák
21. 1. 2010 10:11
Návštěvníci hotelů vybírali, kde se jim nejvíce líbilo.Žebříček TripAdvisor ocenil i pražské hotely.
Hotel U Zlaté studně v Praze je nejluxusnější na světě
Hotel U Zlaté studně v Praze je nejluxusnější na světě | Foto: Aktuálně.cz

Praha - Hned čtyři pražské hotely lze nalézt v nejnovějším žebříčku nejoblíbenějších hotelů světa. Uvedeny jsou v seznamu TripAdvisor, který shromažďuje hlasy turistů. Dva z pražských hotelů - Golden Well (Hotel u Zlaté studně) a Arcadia Residence dokonce patří ve svých kategoriích na samotnou špičku.

V kategorii nejluxusnějších hotelů světa zvítězil hotel Golden Well, na třetím místě je Alchymist Residence Nosticova a na sedmém Aria hotel.

Nejvýhodnější hotel je podle TripAdvisoru také v Praze. Konkrétně jde o Arcadia Residenci na Vyšehradě.

Lidé oceňují i výborný servis

Pražské hotely jsou oblíbené také díky výborným službám. Tuto kategorii mezi hotely celého světa vyhrál opět hotel Golden Well, třetí nejlepší servis poskytují ubytovaným hostům v Arcadia Residenci.

Žebříček má i několik dalších kategorií. Například rodinám se podle TripAdvisoru nejvíce líbí v Sirkeci Konak Hotelu v Istanbulu v Turecku, milovníci romantiky vybrali jako nejlepší hotel Lagoon Resort and Spa ve francouzské Polynésii.Mezi trendovými hotely světa zvítězil amsterodamský citizenM a jako rekreační středisko se službami v ceně (all-inclusive) zvítězil Drowsy Water Ranch v Granby v americkém Coloradu

Seznam zahrnuje přes 700 hotelů z celého světa.

 

Právě se děje

Další zprávy