JYSK oslavil pětaosmdesát prodejen

Ingrid Špátová
22. 11. 2011 3:23
JYSK nabízí vše do domova již na pětaosmdesáti místech v České i Slovenské republice
Foto: konsepti.cz

Mezinárodní maloobchodní řetězec se zbožím „vše pro domov" JYSK oslavil osmdesát pět prodejen v České republice a na Slovensku. Vše bylo doprovázeno velkými slevami, stejně jako začátek vánočního období.

V JYSKu se dá nyní stihnout akce se slevou 25 až 50 procent na Gold matrace s antibakteriálním potahem Greenfirst. Luxusní pěnová partnerská matrace Gold F90 zajišťuje díky sedmi zónám komfortu ideální a správnou ergonomii tělu. Matrace lze pořídit za poloviční cenu šest tisíc korun. Antibakteriální matrace Gold F10 s jádrem ze studené pěny a s plným komfortem pro záda nyní stojí 2750 korun. Na všechny matrace platí záruka pětadvacet let.

JYSK nabízí také slevu dvacet pět až padesát procent na jídelní židle. Jídelní židle lze nyní v JYSKu sehnat od 335 korun. Stejné slevy se vztahují i na všechny ubrusy.

Padesátiprocentní sleva se týká například i celoroční prošívanou přikrývky Monte Corno složené ze dvou přikrývek, které lze k sobě připnout i odepnout. Akční cena je pět set korun. Antialergickou termopřikrývku Living medical s náplní ze silikonizovaných zvlněných dutých vláken lze nyní pořídit se slevou téměř 60 procent za šest set korun.

 

Právě se děje

Další zprávy