Jak bydlí plastický chirurg Jan Měšťák. Podívejte se

Jak bydlí plastický chirurg Jan Měšťák. Podívejte se
A navíc, kvůli svému velkému pracovnímu vytížení - operuje, píše, přednáší a zastává řadu funkcí - v něm vlastně ani moc nepobude. Za dvacet let se toho u něho doma také moc nezměnilo, tedy co se náročnějších interiérových úprav týká. Ani jich ale nebylo moc třeba…
„Protože jsem tehdy napomohl k výstavbě tří hezkých panelových domů v příjemném zeleném prostředí, měl jsem to privilegium, že jsem si mohl vybrat byt, který jsem chtěl. Ke klasickému 4+1 jsem výměnou za vršovický byt získal ještě sousední garsoniéru pro moji maminku. Měla dál své soukromí, a když potom už nebyla mezi námi, propojili jsme oba byty v jeden," vzpomíná Jan Měšťák.
Kromě probourání styčné zdi, v níž je od té doby sympaticky obloukovitý průchod, se další úpravy děly v rámci celkové stavby ještě předtím, než se sem se svými dvěma dětmi a maminkou všichni nastěhovali.
„Dispozičně jsem nechal jenom asi o třicet centimetrů rozšířit koupelnu a sociální zařízení. Chodba byla dost široká, takže jí to nijak neuškodilo," popisuje dále Jan Měšťák.
Foto: Panel Plus/ Oto Pajer
Věra Tůmová
25. 2. 2013 0:00

Jan Měšťák patří k našim nejznámějším plastickým chirurgům. Krásou se zabýval i jako porotce Miss České republiky. Jeho byt v panelovém domě přitom působí neokázale a útulně. Hlavní "luxus", kterým oplývá, je tak především dostatek prostoru (110 m2). Návštěvu pro časopis Panel Plus zaznamenala Eva Šuhájková.

 

Právě se děje

Další zprávy